Keresés

Kosár
0 termék
Termék/Szolgáltatás ID: 1863

Szőnyegtisztítás

Szőnyegtisztítás árak, akció

Rövid leírás:
Szőnyegtisztítás.

Darabos és ragasztott padlószőnyegek tisztítása.

A termék az alábbi kategóriákba került besorolásra:
Szolgáltatások81 - Építményüzemeltetés, zöldterület-kezelésTakarítás (812)Egyéb takarítás (8129)Egyéb tisztítás (812902)
TESZOR: 0
Elsődleges forgalmazási terület:
Másodlagos forgalmazási területek:
Ára (bruttó): 2 400,- Ft

A meghirdetett ár tájékoztatásul szolgál. Kérjen személyreszabott, optimális ajánlatot a szolgáltatótól.Szőnyegtisztítás

A márványcsiszolás mellett kiemelném a szőnyegtisztítási és kárpittisztítási rendszereinket, aminél a fő szempontunk a gyors száradás, amit a legfejlettebb amerikai technológiákkal érünk el. A letaposott szőnyegeknél, amennyiben még nincs kopás nagyszerű eredményeket tudunk garantálni. A rendszeres tisztításunkkal a szőnyeg élettartalma többszörösére növelhető, amit ugyancsak rendkívül kedvező áron tudunk biztosítani. Új szolgáltatásunk a poratka eltávolítása a HYLA épülettakarító és légtisztító berendezéssel, amit külön ajánlunk a porallergiától szenvedők részére.

Szőnyegtisztítási technológiáink:

 • Hengerkefés száraz szőnyegtisztítás:

A szőnyegtisztítást mindig hengerkefés porszívózással kezdjük, mert rendkívül fontos, hogy szárazon eltávolítsuk a lehető legtöbb szennyeződést.

 • Szárazporos szőnyegtisztítás:

A szárazporos szőnyegtisztítási eljárás lényege, hogy a szőnyegezett felületet felszórjuk a speciális tisztítószerrel, majd egy készülékkel a tisztítószert alaposan a szőnyegbe dörzsöljük. A tisztítópor a szőnyeg szálaiba jutva elpusztítják a spórákat, atkákat valamint baktériumokat, és magukba szívják a szennyeződéseket. Fél óra várakozást követően felporszívózzuk a már megszáradt tisztítóport. Az egyéb koncentrált foltokat folttisztító segítségével távolítjuk el

A száraz szőnyegtisztítás előnyei:

· kíméletes a szőnyeggel

· gyors száradási idő

· nincs kellemetlen szag

· elpusztítja a baktériumokat

· a szőnyegtisztítás után rögtön használható a szőnyeg

A száraz szőnyegtisztítás hátránya:

· nem hatékony, csak enyhén szennyezett szőnyegre alkalmazható

 • Szőnyegtisztítás amerikai bonett módszerrel

Ezt a szőnyegtisztítási megoldást használjuk a leggyakrabban, mert rendkívül gyors, hatékony és a letaposott szőnyeg szálait újra felállítjuk, így a szőnyeg kopását késleltetjük. Ár - érték arányban egy rendkívül jó megoldás.

 • Bonett korongos szőnyegtisztítás

A bonett korongos eljárás lényege, hogy a tisztítószert a szőnyegre juttatják pl. spray eljárással és az ún. bonett korong, amely a mechanikusan is tisztítja a szőnyeget, valamennyi nedvességet fel is szív a szőnyegből.

A bonett korongos szőnyegtisztítás előnyei:

A bonett korongos szőnyegtisztítás hátrányai:

· hatékony eljárás a szennyeződések eltávolításában

· szokottnál gyorsabb száradási idő

· a szőnyeg letaposott szálai a tisztítás folyamán felállnak, így visszanyeri rugalmasságát, így az élettartama megnövelhető

· igénybe veszi a szőnyeget ezért kényesebb szőnyegeknél nem alkalmazható.

 • Szőnyegtisztítás samponozással

Amikor a szőnyeg szennyeződése elér egy bizonyos szennyezettséget, akkor alkalmazzuk a samponozást. Ez a szőnyegtisztítási technológia a szőnyeg mélyebb rétegeiből is kiemeli a szennyeződést, indokolt esetben még tiszta vizes öblítést is végrehajtunk. Száradási ideje hosszabb.

 • Samponozásos szőnyegtisztítás:

Egy gép segítségével, felhordjuk a szőnyegsampont, majd extrakciós készülékkel öblítést követően visszaszívjuk a nedvességet a szőnyegről. A samponozó gép lehet kifejezetten erre a célra gyártott készülék vagy egy egytárcsás súrológép arra alkalmas kefékkel.

Samponozásos szőnyegtisztítás előnyei:

Samponozásos szőnyegtisztítás hátrányai:

· hatékony eljárás a szennyeződések eltávolításában

· nagyon hosszú száradási idő, amely alatt a szőnyeg kellemetlen szagú.

· a hosszú száradási idő alatt a nyirkos szőnyeg kedvez a baktériumok elszaporodásának.

· igénybe veszi a szőnyeget ezért kényesebb szőnyegeknél nem alkalmazható.

 • Száradó habos szőnyegtisztítás, a gyapjúszőnyegekre

Ezt a szőnyegtisztítási módszert vetjük be, olyan esetekben, amikor gyapjúszőnyeg van lefektetve, vagy olyan a körülmény, hogy kevés vízzel illetve víz nélkül kell a tisztítást végrehajtani.

Száradó habos szőnyegtisztítási technológia:

Speciális készülék segítségével a gép tartályában elhelyezett habgenerátor a tisztítószer oldatot túlnyomás alatt felhabosítja, ezáltal a szőnyegre már kizárólag habot nyom.
Az alacsony nedvességtartalmú habot a kefe dolgozza bele a tisztítandó szőnyegbe. Tisztítás után a száradási idő (szellőzéstől függően): 0,5-1,5 óra.
A kikristályosodott tisztítószert, mely magához köti, a szennyeződést a teljes száradás után alaposan ki kell porszívózni.

Száradó habos technológia előnyei:

Száradó habos technológia hátrányai:

· gyors és hatékony eljárás a szennyeződések eltávolításában

· minden szőnyegen alkalmazható

· a gyapjúszőnyeg tisztítási technológiája

· drága

· a szőnyeg szálain igen nagy arányban maradnak szermaradványok, ezért a szőnyeg a szárazhabos tisztítást követően kicsit hamarabb koszolódik

Legfőbb referenciáink:

 • Sofitel Budapest
 • Hotel Boscolo
 • Humámsoft Kft.
 • Rauch Hungária
Ajánlom ismerősöknek

Vissza